tiistai 22. syyskuuta 2009

Viikonloppu leiri Rotikossa 19.-20.9.

"Sunnuntai ryhmämme" päätti pitää viikonlopun kestävän harjoitusleirin. Kaarina varasi meille Rotikon koirakeskuksen käyttöömme, joten sinne! Osa porukasta meni paikalle perjantaina ja loput lauantai aamuna. Lauantai aamun sade laski hieman mieliä, mutta kun kaarsimme "leirimme" pihalle, alkoi aurinko paistamaan. Koko viikonlopun olikin sitten upeaa säätä, jopa siinä määrin, että ylimääräiset väliasut oli riisuttava pois. Maalimiesten lisäksi metsästä löytyi kasoittain suppilovahveroita, kanttarelleja ja mustia torvisieniä. Tämä pelasti viikonlopun ruokahuollon, koska olimme unohtaneet porukan ainoan kasvissyöjän.. Haun lisäksi viikonlopuna aikana Rami ja Turo ehti tekemään tottelevaisuutta, yhden peltojäljen ja esineruudun. Muista en tiedä :D
Turo on löytänyt maalimiehen (tai oikeasti maalinaisen, Lunkin, kivenkolosta pötköttelemästä
Tarmo vauhdissa. Tarmo sai etsiä maalimiehet ihan oman mielen mukaan. Osoitti taas taitonsa!
Tarmon siskonpoika, Nemo, sai maalimieheltä palkan ja tuo sitä kaikkien ihailtavaksi!
Labradorinnoutaja Ky vauhdissa! Siinä ei paljon risut ja kannot tunnu!
Labradorinnoutaja Brie jatkoi Kyn viittoittamia polkuja! Briellä olikin komeat ilmaisut!
Snautseri Rasti vauhdissa häntä suorana!
Suursnautseri Robi loikkii kohti maalimiestä. Robilla on muuten luppakorvat, vaikka suurimmassa osassa kuvia sillä on pystykorvat!
Porokoira Chokka on edistynyt tosi huimasti! Viikonlopun aikana otimme ensimmäisen "umpi" piilon.

3 kommenttia:

 1. Leiri oli vallan mainio ja Outzan löytämät suppikset herkullisia, nam. Kyllä leirielämä päihittää kaupunkiolot kirkkaasti : ) Kiitokset teille kyydistä, mukavasta seurasta ja hyvistä treeneistä!

  Kaija ja Chohkka

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja kiva leirikin taisi teillä olla :)

  Sari ja bc:t

  VastaaPoista
 3. Kiva leiri oli! Kiitoksia hyvästä seurasta ja hyvistä kuvista, jotka Briekkusen osalta ovat osittain päätymässä vuosikirjaan.

  Huomenna suunnataankin sitten koirien kanssa kohti Eurooppaa ja käydään MH-testissä Ruotsissa ja tsekataan Brien sisaria Hollanissa ja Saksassa.

  VastaaPoista