sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Turo Lohjan hakukisoissa 26.9.2009

Lauantai aamuna klo 7.00 suuntasivat Rami, Turo ja Tarmo kohti Lohjaa, jossa järjestettiin joka vuotiset Marin kisat. Turo oli ilmoitettu vielä 2.luokkaan, kun ilmaisuissa on vielä ollut heikkouksia. Tottelevaisuus osuuden Turo suoritti varsin mallikaasti, vaikka kiersikin kummankin hyppytelineen palatessa. Seuraamisesta tuli peräti erinomainen. Lopputulos 81 p.
Henkilöetsinnässä kahdella ensimmäisellä maalimiehellä ilmaisu oli todella surkea ja aikaa kului. Aika loppui kesken, mutta tuomari antoi luvan hakea vielä viimeinen maalimies. Sen Turo sitten haukkuikin varsin mallikkaasti. Esineitä nousi vain 1, vaikka Turo oli tehnyt tosissaan töitä ja luovuttikin sen mallikaasti. Nyt siis miettimään mitä ilmaisuille tehdään; jatketaan haukuttamista vai vaihdetaanko rullalle. Turolla on vasen korva kutissut pitkän aikaa löytymättä syytä, joten nyt aloitamme nenäpunkki lääkityksellä ja funtsitaan lisää.
Sen sijaan treenikaverimme Jaskan Martti-saksanpaimenkoira teki upean tottiksen (91) ja maastokin onnistui kohtuullisesti. Martilla on nyt koulutustunnus JK3 , tuloksella 254 p. Onneksi olkoon Martillle ja Jaskalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti