lauantai 4. heinäkuuta 2009

Turon eka haku kisa - luokkavoitto ja koulutustunnus!

Tänään se sitten toteutui, pitkäaikanen projekti ja tavoite: Turo ja Rami lähti aamuvarhaisella kohti Harjavaltaa ja ensimmäisiä hakukilpailuja! Emäntä ei päässyt mukaan, kun oli lupautunut keväällä Tuusulan näyttelyyn toimitsijaksi...
Kisapaikalla "ekaluokkalaisilla" oli ensimmäisenä tottelevaisuus osuus. Alokasluokkaan oli ilmoittautunut 3 koirakkoa, joten Turon pariksi tuli kultainennoutaja avoimesta luokasta.
Paikallaolo oli erinomainen ja Turo pysyi paikallaan hievahtamatta. Seuraamisosuudessa se haukahteli riehakkaasti muutaman kerran, mutta rauhoittui melko nopeasti. Liikkeestä istumisessa Turo menikin maahan, sen sijaan liikeestä maahanmeno oli nopea ja luoksetulo todella vauhdikas. Noudot olivat hieman hätäisiä ja kapulan luovutus ei oikein onnistunut: Turo alkoikin taistelmaan kepistä ja murisikin vielä päälle (tosin leikillään.. :D ). Hyppyt olivat ok, tosin estenoudossa otti tukea esteestä, josta piste menetyksiä. Eteenmeno oli vauhdikas, joka oli vielä mennellä viikolla hieman hakusessa... Lopputulos 74 p.
Maastossa maalimiehet nousivat 5:llä pistolla. Työskentelyä kehuttiin, mutta muutamia pisteitä meni kun maalimiehet olivat NIIN ihania ja takaisin tullessa oli kauhea kiire keskilinjalle.
Esineistä 27 pistettä. 3 pistettä meni ihmettelyyn kun vieras esine ei meinannut aluksi kelvata.
Lopputuloksena 254 p HK1 ja luokkavoitto (1./3.)

4 kommenttia:

  1. Hienoa Rambe ja Turo! Siitä se lähtee.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tätäkin kautta, löysin juuri bloginne...

    -henkka-

    VastaaPoista
  3. Hei hienoja tuloksia, minäkin vasta nyt eksyin teitin blogii! VaLTaiSaT ONNITTELUT HK1 -koularista Turolle + kaksijalkaisille!!!

    Kemijärvellä näemmä sitten elokuun lopulla, pääsee Turokin pääsee ihan livenä esittelemään taitojaan! ;-)

    terkuin Riikka

    VastaaPoista