sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Juhannus!


Juhannus vietettiin ihan koti maisemissa. Lauantaina Minna ja bc tytöt Armi, Siesta ja Zampa lähtivät lenkille kanssamme Mätäkivenmetsään.Lenkin jälkeen palasimme Ohrakujalle syömään. Tällä kertaa "tytöt" joutuivat jäämään autoon, koska talomme hissiremontin takia joudumme käyttämään portaita (joita on 68 askelmaa meille).Armi (12 v) ei jaksa kiivetä ja Siesta liukastelee, joten Zampakin joutui tyytymään kohtaloon!
Jot´ ei meillä elämä olisi liian harmaata, Turo lisäsi hieman huumoria elämään... Torstai iltana leivoin pitkästä aikaa kakun, josta tulisi juhannuksen jälkiruoka. Kakusta tulikin oikein onnistunut ja jätin sen jäähtymään tiskipöydälle. Lähdin saunaan. Takaisin tullessa vuoka oli täsmäälleen samassa paikassa, mutta kakun keskelle oli ilmestynyt kuoppa, hampaan jäljillä varustettuina... No. Ihan hyvä kakku siitä tuli kun täytti välit mansikoilla, sitruunarahkalla ja vaniliatuorejuustolla. Nam!
Sunnuntai aamuna suuntasimme Roihupeltoon raunioradalle harjoittelemaan. Hyvät harjoitukset: Turolla ääni senkun komistuu ja Tarmo näytti tyhmälle emännälleen, että "usko nyt, maalimies on jossain täällä! Vaikkakin väärässä paikassa". Treenien jälkeen suuntasimme koko treeniporukalla Eriknäsiin Ammin luo grillaamaan. Ihan mukava juhannus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti