lauantai 13. maaliskuuta 2010

Koirapojilla hiljais eloa - emäntä suuntasi pohjoiseen!

Jo viime vuonna päätimme "tyttö porukassa", että lähdemme viettämään Ninan synttäreitä Luostolle. Rami, Tarmo ja Turo saivat jäädä vahtimaan kotia, kun emäntä lensi Ouluun, josta ajoimme Katjan kanssa Luostolle.
Tässä "matala majamme", tosin "vain" puolikas mökistä, mutta kyllä siinä 4 henkeä yönsä vietti.
(vasemman puoleinen mökin puolikas)
Rinne iltavalaistuksessa. Perjantaiksi ei ollut varattuna ohjelmaa, joten kävimme vain katsastamassa alueen.
Lauantain ohjelmistoon kuului mm. ratsastus retki maastossa. Ratsukseni osui vasta 3 kk tallilla ollut ruuna, joka oli ollut työhevosena. Aluksi olikin melkoisia vaikeuksia saada hevonen menemään samaan suuntaan kuin halusin, mutta toisaalta umpihangessa oli vain yksi tie. Pysyinkin koko matkan mukana.
Maastossa oli pakko ottaa kuva naavaisista oksista, jotka kertovat ilman puhtaudesta! Ratsastus reissun jälkeen kävimme juomassa nokipannu kahvit ratsutilan tarjoamana.
Ja koska jalat (eikä takapuoli) tuntunut vielä riittävän kipeältä, vaelsimme Luoston "kakkos" hissin luona sijaitsevalle taukotuvalle, jossa oli näin ihana nuotiopaikka. Siinä kärvensimme sitten makkarat, joilla selvisimme iltaan asti. Mökille päästyämme lähdimme "kellumaan" Ametisti-kylpylään: isossa altaassa vesihierontaa ja tietenkin kunnon kuohuja poreammeessa. Illalla kävimme paikallisessa baarissa istumassa hetken. Sunnuntaina oli aikomus lähteä hiihtämään (!), mutta sää oli muuttunut tosi kylmäksi ja tuuliseksi.
Koirapoikien kuulumisia seuraavassa jaksossa!

1 kommentti: